Hallon mobilt bredband

Hallon mobilt bredband

Idag använder vi våra mobiler till det mesta. Från att sms:a och ringa till vänner och familj till att betala räkningar, ta kort och mycket mer. Med det frekventa mobilanvändandet behövs såklart abonnemang och bredband, något som kostar pengar. För dig som letar efter ett mobilt bredband som är prisvärt kan Hallon vara aktuellt. Hallon är en systeroperatör till det stora bredbandsbolaget Tre. Med det sagt delar de två operatörerna på samma nät. Vad som kännetecknar Hallon mobilt bredband, förutom att de erbjuder några av marknadens lägsta priser, är att deras mobilnät är snabbt.

Hur kan Hallon pressa sina priser? Några sätt som Hallon får ner sina priser på är genom att inte ha några fysiska butiker och inte heller en kundtjänst som du kan ringa till. Några stora fördelar med att välja Hallon mobilt bredband är bland annat att du kan spara surf som du inte använder, så mycket som 100 GB i månaden. Paketen som erbjuds ligger mellan 99 och 299 kronor. Du kan dessutom välja att köpa kontantkort eller abonnemang.

Slipp bindningstider

Hallon erbjuder abonnemang utan bindningstid, en stor fördel om du vill testa på abonnemang. Dessutom kan du enkelt via nätet förändra hur mycket surf du vill ha. Om du endast använder mobilen till att sms:a och ringa behövs inte särskilt mycket surf. Om du däremot använder mobilen mer som en dator och streamar filmer och musik krävs mer surf.

Hallon erbjuder ofta bra rabatter och förmånliga priser för nya kunder. Bland annat kan du få 50 % rabatt i månader de första fyra månaderna. Vad de erbjuder varierar hela tiden så det gäller att hålla dig à jour för att inte missa en bra deal. Via Hallon kan du även passa på att köpa en helt ny mobiltelefon till riktigt bra månadspris. Då ingår abonnemang och mobiltelefonen i priset. Det är väldigt smidigt att kunna byta mellan olika abonnemang hos Hallon när du vill. Det kan ju hända att du inte var nöjd med ett alternativ och vill testa något annat. Då har du inga bindningstider att ta hänsyn till utan kan byta som du vill.


Publicerat

i

av

Etiketter: